Loki: V první epizodě měl hlavní (anti)hrdina bojovat s "žabím Thorem" a zajímavá teorie o propojení konce WandaVision a Lokiho


 Komiksové střípky.

V případě seriálu Loki se objevily dohady, že bychom se měli dočkat představení Throga, což je v komiksu fotbalový hráč Simon Walterson, který byl proklet a stala se z něj žába, která ale poté získala schopnosti Thora. 

A bystré oko některých diváků zaznamenalo krátký moment, kdy byl Throg v páté epizodě Lokiho skutečně k vidění. Šlo ale opravdu jen o chvilku, která vám mohla uniknout. Ovšem, jak prozradil scenárista seriálu Eric Martin, původně bylo v plánu, že by Throg dostal mnohem víc prostoru. Pro první díl totiž vznikla scéna, ve které Frog bojoval s Lokim, ale nakonec byla vystřižena, což je škoda, protože podle Erica v ní byl Tom Hiddleston velmi zábavný. 

SOUVISEJÍCÍ: PĚT NEJLEPŠÍCH VĚCÍ NA WANDAVISION

Mimochodem, další zajímavost, která se týká páté epizody, byla informace, že když je někdo "vymazán" z časové linky, nezmizí, protože hmotu vymazat nelze a proto je pouze přenesena někam jinam. Mnozí tak věří, že to odkazuje i na závěr WandaVision, kdy Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) vymazala "realitu" (včetně svých dětí), kterou původně vytvořila s pomocí svých schopností. 

Jenže, podle všeho nešlo o iluzi, ale její synové fyzicky existovali, tím pádem, pokud nelze vymazat hmotu, když zmizeli, nebyli odstraněni z časové linie, pouze přeneseni jinam. Tahle teorie ostatně asi nebude pro mnohé překvapením, protože se tuší, že děti Scarlet Witch sehraje v budoucnosti důležitou roli. Jakou? To zatím ví jen marvelovští tvůrci. 

Zdroj: Twitter, CB, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat