Zack Snyder zveřejnil svůj názor na odstranění scény sexu Catwoman a Batwoman, Warner Bros. nebo DC ho za to nahlásilo


Zřejmě opravdu nemají nejlepší vztah.

Nedávno vyšlo najevo, že tvůrci animovaného seriálu pro dospělé Harley Quinn chtěli mít ve třetí řadě orální sex mezi Batmanem a Catwoman, ale zástupci společnosti DC jim to zatrhli. 

SOUVISEJÍCÍ: DC ZAKÁZALO TVŮRCŮM SERIÁL HARLEY QUINN ORÁLNÍ SCÉNU MEZI CATWOMAN A BATMANEM

To samozřejmě vedlo k bouřlivé diskusi v online vodách a se svým názorem přišel i režisér Zack Snyder, který zveřejnil obrázek Batmana, který orálně uspokojuje Catwoman a napsal k němu pouze: "Kanonické". 

Jinak řečeno, dal vědět, že je to součást příběhu, bez ohledu na to, že DC nechtělo danou scénu proto, že se bálo, že to ovlivní prodej akčních figurek, protože přece superhrdinové podobné věci neprovozují. 

Nevědělo se, jestli obrázek, který Snyder vypustil, je fanouškovským projektem, nebo pochází z komiksu, ovšem nyní je to asi jasné, protože Zackův status zmizel, protože ho vlastník práv (zřejmě tedy Warner Bros. nebo DC) nahlásil za porušení autorských práv.

Pokud je to pravda, tak je zřejmé, že vztah mezi zmíněnými firmami a Snyderem není úplně ideální bez ohledu na to, že Snyder odstartoval jejich filmové universum komiksových filmů známé jako Snyderverse.

Zdroj:  WikiMedia (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat