Sony údajně znovu uvažuje o sólovce nejdivočenější partnerky Spider-Mana


 Black Cat možná dostane znovu šanci. 

Film o Felicii Hardy alias Black Cat anthrdince, která je důležitou součástí komiksů se Spider-Manem, ale pokud jde o hranou podobu, tak jsme se zatím Black Cat nedočkali (Felicie ano, ale nikdy se z ní nestala Black Cat). 

SOUVISEJÍCÍ: HEREC Z AVENGERS ZTVÁRNÍ LOVCE, KTERÝ CHCE CHYTIT SPIDER-MANA

V minulosti se zvažovalo, že Black Cat bude k vidění ve druhém Spider-Manovi od Raimiho, k čemuž nedošlo. Poté, že Black Cat dostane vlastní sólovku, potom Sony změnilo názor a zvažoval společný film Black Cat a Silver Sable, ale zatím se kamery nerozběhly. Teď se objevily zprávy, že Sony znovu zvažuje sólovku Black Cat. 

Podle dostupných zpráv studio Sony chce, aby film zaštítil tvůrce se zkušenostmi z nezávislých projektů a půjde o takzvané "origin story", kdy zjistíme, jak se "zrodila" Black Cat poté, co otec Felicie Walter zmizel a mají v tom zřejmě prsty záporáci Blaze a Chameleon. 

Kromě toho stránky That Hashtag Show tvrdí, že někteří fandové mohou být nemile překvapeni z úprav, kterých se dočká příběh Black Cat, protože se očekávají změny oproti komiksu. Nebylo ale řečeno, co konkrétně je tím myšleno. 

Navíc server zmínil, že Sony by rádo v hlavní roli vidělo Felicity Jones, která si Felicii už zahrála a to ve filmu Amazing Spider-Man 2 (2014), ale nová verze bude od té původní odlišná. 

Další detaily zatím známy nejsou a s ohledem na složitou historii filmu Black Cat bych zatím ještě příliš nedoufal, že skutečně vznikne, ale chci tomu věřit, protože jde o zajímavou postavu.

Zdroj: Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat