Falcon & Winter Soldier: Druhá řada? Co na to šéf Marvelu


 Je tu nějaká šance? 

Zatím to vypadá, že Marvel u svých původních seriálů pro streamovací službu Disney+ plánuje vždy jednu řadu, ale samozřejmě to neznamená, že tu není možnost pokračovat. Například série Falcon & Winter Soldier je dobrým materiálem, se kterým by se dalo ještě pracovat. 

SOUVISEJÍCÍ: PROČ STOJÍ FALCON & WINTER SOLDIER ZA ZHLÉDNUTÍ

Ovšem, víme, že Sam Wilson/nový Kapitán Amerika (Anthony Mackie) dostane svůj vlastní film, což naznačuje, že druhá řada Falcon & Winter Soldier není něčím, co by Marvel aktuálně řešil. Na druhou stranu, možnost tu stále je. Nebo není? Co na to říká kreativní šéf Marvelu Kevin Feige:

"Je to zábavná otázka a samozřejmě se na to lidé hodně ptají, protože jde o televizi a lidé očekávají, že to bude podobné jako v minulosti. Popravdě k tomu přistupujeme stejně jako k filmům: Raději tohle uděláme skvěle, protože možná nebudeme mít šanci udělat další. Pokud budeme moci natočit další [řadu], máme určité nápady."

Je tu tedy možnost pokračování, ale očividně nic konkrétního. Marvel má naplánovanou hromadu dalších projektů pro Disney+, takže zatím nemá důvod pokračovat v těch, které už uvedl, ale to se v budoucnu možná změní. Otázkou je, jestli je to dobře, nebo špatně, protože seriály jsou riskantní věc, často dojde k tomu, že tvůrci neví, kdy skončit a pak se z toho vyklube jen nastavovaná kaše.

Zdroj: TheWrap, Marvel Studios/Disney+

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat