Matrix 4: Do utajené role byla obsazena herečka z Addamsovy rodiny


 Nová castingová informace.

Ještě letos a to 23. 12. se odehraje premiéra čtvrtého dílu série, která výrazně pozměnila sci-fi/akční žánr. Řeč je samozřejmě o Matrixu 4, ve kterém se vrátí několik herců z původní trilogie, ale dočkáme se i spoustu nováčků. A jak nyní vyšlo najevo, bude mezi nimi i Christina Ricci. Nepůjde o první spolupráci se sestrami Wachowskými (na novém Matrixu ale pracuje pouze Lana), Christina měla na starosti jednu z hlavních postav v jejich zběsilé podívané Speed Racer (2008).

V případě dalšího Matrixu není jasné, koho ztvární, ale měla by to být výrazná role a jsou kolem ní dělány velké tajnosti, což samozřejmě vzbuzuje zvědavost. Ostatně, to samé se dá prohlásit o celém filmu, protože původní (především první) filmy jsou kultovní záležitostí a nebude snadné dostát očekáváním. 

Pokud jde o obsazení, tak je výtečné, ale to nemusí stačit, stejně tak důležité je nabídnout scénář a akční scény, u kterých se očekává, že budou svým způsobem revoluční, jako v případě předchozích dílů. A dosáhnout toho bude oříšek. Není to nemožné, ale jednoduché to nebude...

Zdroj: Collider, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat