Aquaman 2 bude "větší a lepší", věří herec a je tu šance na návrat Scarlett Johansson jako Black Widow?



Komiksové střípky.

Aquaman (2018) byl jednou z těch povedenějších DC sólovek, uspěla u recenzentů i diváků, takže se dočkáme pokračování, u kterého fandové doufají, že bude stejně, nebo více kvalitní než jednička. A podle Patricka Wilsona (Orm/Ocean Master) se máme na co těšit:

"S Jamesem (James Wan, režisér jedničky i dvojky, pozn. redakce), který se vrací kvůli pokračování, se to stalo větší a lepším a rozmáchlejším a více zábavným, více akčním a více zaměřeným na postavy."

Spousta pokračování se snaží být "většími", ale často to není recept na úspěch, tak doufejme, že v tomto případě bude. Premiéra je naplánována na 15. 12. 2022.

Už tento rok ale uvidíme jinou očekávanou komiksovku a to Black Widow (premiéra 9. 7. 2021), u které se počítá s tím, že půjde o poslední projekt, ve kterém se objeví Scarlett Johansson jako Black Widow s ohledem na to, jak to s Black Widow dopadlo v Avengers: Endgame (2019). Ovšem, jde o komiksový svět a smrt často není definitivní. Je tu tak šance na to, že se Scarlett vrátí? Co na to herečka?

"Je to bezesporu hořkosladké, protože miluji svou marvelovskou rodinu. Nikdy nebudu připravena na to nebýt její součástí. Oni vždy budou mou rodinou. Nikdy nebudu připravena na to, že toho nebudu součástí, protože nesnáším ten pocit, že mi chybí s nimi spolupracovat. A kdoví? Možná v určitou chvíli bude prostor na spolupráci jiným způsobem."

Dveře jsou tedy stále otevřené. Ovšem, aktuálně se s ničím konkrétním nepočítá. A herečka na tom vidí i jedno pozitivum, je opravdu pyšná na to, co udělala a věří, že by se v nejlepším mělo skončit. Kéž by podobně přemýšleli někteří jiní herci a tvůrci...

Zdroj: ET Online, Total Film, DC Entertainent/Warner Bros. (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat