Marvel nečekaně změnil závěr WandaVision a Doctor Strange 2 se zaměří na trauma hlavní postavy


 Komiksové střípky.

Seriál WandaVision skončil před nějakou dobou, takže to, co se nyní stalo je vcelku překvapením. Došlo totiž k úpravě potitulkové scény. Odehrála se malá, ale podle některých důležitá změna. Všímaví fandové totiž zaznamenali, že během potitulkové scény mají nyní stromy nejen odlišnou barvu, což asi nic neznamená, ale co zaujalo bylo to, že je v nové verzi patrný stín někoho, kdo se vznáší vzduchem (viz video přiloženo níže). A logický předpoklad je, že za Wandou/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), která se stáhla do ústraní, aby studovala magii s pomocí knihy Darkhold, míří Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). 

Původně se věřilo, že právě on bude mít v seriálu cameo, protože WandaVision má být předehrou pro film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ale nakonec se tak nestalo. Tahle změna v potitulkové scéna má ale možná za cíl ukázat právě provázanost obou projektů. 

A když už je řeč o druhém Doctoru Strangeovi, tak právě o něm promluvil scenárista Michael Waldron:

"Jak se více ponořit do postavy Stephena Strange? Je to člověk, který si v posledních letech prožil mnohé. Jaký dopad to má na někoho tak mocného? Je to vzrušující. A kromě toho je to výjimečný dobrodruh - skvělý dobrodružný hrdina, u kterého je zábavné sledovat, jak nakopává zadky... Je to vzrušující jízda. Vzrušující jízda, která nepostrádá srdce, což je něco, co od superhrdinského filmu [režiséra] Sama Raimiho očekáváte. Sam je génius a způsob, kterým operuje s kamerou je opravdu vzrušující a nebojí se riskovat. Bude to opravdu skvělá zkušenost pro všechny."

Premiéra filmu je naplánována na 24. 3. 2022.

Zdroj: SyFy Wire, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat