Další film Black Widow není vyloučen, ale určitě nebude v hlavní roli Scarlett Johansson


Prozradila to režisérka.

Za pár dnů se konečně dočkáme premiéry dlouho očekávané komisovky Black Widow a soudě podle recenzí se trpělivost vyplatila. A s ohledem na pozitivní názory a oblíbenost Natasha Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson) se očekává, že film zaboduje. 

Automaticky se tak řeší to, zda bude pokračování. Jistě, víme, jak to s Natashou dopadlo a s Avengers: Endgame (2019) by se zřejmě mělo odehrávat před Endgame, ale Black Widow má velmi zajímavou historii, takže další prequel by nebyl od věci.

A další film Black Widow nevylučuje ani režisérka toho prvního dílu Cate Shortland, ovšem dodává, že pokud k tomu dojde, tak s odlišnou hlavní postavou:

"Myslím si, že pokud by se to zaměřilo na odlišnou postavu, pak ano. Domnívám se, že Scarlett je opravdu ráda, že odchází v nejlepším. Rozhodla se, že chce odejít. A nemyslím si, že v tuhle chvíli by měla zájem o návrat."

Ostatně, hned několik hrdinů pomalu předává pochodeň svým nástupcům a stejně tak je tomu i v případě Black Widow, kdy nám v její sólovce byla představena další nositelka tohoto jména z komiksů Yelena Belova (Florence Pugh), která ukázala, že má velký potenciál. Dávalo by tak smysl, pokud by další film Black Widow byl právě o Yeleně. Ale zatím není jasné, co mám Marvel v plánu...


Zdroj: Radio Times, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat