Hvězda seriálu Arrow byla "vyhozena" z letadla kvůli hádce se svou manželkou


 K situaci se vyjádřil Stephen Amell.

Stephena Amella velmi dobře znají fandové DC komiksových seriálů, ztvárnil hlavní roli v seriálu Arrow, který odstartoval celé Arrowverse. A Stephen se nyní opět dostal do titulků novin, ale tentokrát ne kvůli své práci, ale z osobních důvodů. Objevily se totiž informace, že byl vyhozen kvůli nevhodnému chování z letadla (naštěstí ještě neodstartovalo :). 

Některé bulvární noviny tvrdily, že byl opilý a pohádal se se svou ženou, kvůli čemuž byl násilně vyveden. Herec si ale trvá na jiné verzi:

"Já a má žena jsme se v pondělí odpoledne na letu společnosti Delta z Austinu do LA pohádali. Byl jsem požádán, abych se ztišil a to jsem udělal. Zhruba za 10 minut jsem byl požádán, abych opustil let. Okamžitě jsem uposlechl. Nebyl jsem násilně vyveden. Zamluvil jsem si jiný let se Southwest o dvě hodiny později a odcestoval domů bez dalších problémů. Nechal jsem se ovládnout emocemi, to je vše. Očividně je okurková sezóna."

Stephen tedy potvrzuje to, že se pohádal s ženou a musel opustit let, ale odmítá to, že by byl vyveden. Společnost Delta pak také nepotvrdila, že by došlo k násilnému vyvedení, vydala jen prohlášení, že byl vyveden neposlušný pasažér, ale nebylo řečeno, jestli byl vykázán z paluby letadla "násilně". 

Ať tak, nebo tak, není to pro Amella úplně milá situace. 

Zdroj: Twitter, The CW (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat