Shang-Chi: Fandové jsou si jistí, že je v traileru úhlavní nepřítel Hulka, oblíbená postava z Doctora Strange i štít Kapitána Ameriky



Je to možné?

Nedávno Marvel vypustil další trailer na jednu z letošních marvelovek Shang-Chi a legenda o deseti prstenech a jak je dnes běžné, lidé začali upoutávku studovat vteřinu po vteřině a tím pádem se vyrojila hromada (více či méně uvěřitelných) zajímavostí, které se videa týkají. 

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA FILM SHANG-CHI PLNÝ NOVÝCH ZÁBĚRŮ

Asi ten nejokatější moment, kterého si všimli téměř všichni, byl souboj v kleci v závěru filmu, kdy s někým soupeřilo gigantické monstrum. A ono monstrum silně připomínalo bytost, kterou už známe. Řeč je o Abominationovi, což je jeden z úhlavních nepřátel Hulka. 

Marvel samozřejmě identitu bestie nepotvrdil, ale spousta lidí to bere jako fakt, že jde opravdu o tohoto záporáka. Ovšem, dost fandů věří i tomu, že protivníkem Abominationa v ringu byl někdo další, kdo už nám byl představen. 

Pokud budete pozorně sledovat onen pár vteřin dlouhý záběr, pak si všimnete, že rivalem Abominationa je kouzelník a není málo těch, kteří jsou přesvědčeni, že jde o parťáka Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) a to Wonga (Benedict Wong). 

A aby toho nebylo málo, tak během tohoto souboje se na pozadí objevil povědomý předmět, který velmi připomíná štít Kapitána Ameriky. 

Zdroj: Marvel Studios/Disney

 

Potvrzení (nebo vyvrácení) toho, že jde opravdu o Abominationa, Wonga a štít Kapitána Ameriky se dočkáme asi až během premiéry 2. 9. 2021, ale ta už naštěstí není tak daleko, takže nebudeme muset čekat dlouho.

Zdroj: Marvel Studios/Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat