Loki: Zatím nejlepší série od Marvelu a zapomeňte na Lokiho, kterého znáte, překvapí vás, slibují první názory



Vypadá to nadějně.

Zatím vyšly dva původní marvelovské seriály pro streamovací službu Disney+ a to WandaVision a Falcon & Winter Soldier a oba se povedly, ale jak to tak vypadá, tak Loki, který bude mít premiéru 9. 6. 2021, je ještě o stupínek výš. Alespoň to tvrdí první názory. 

SOUVISEJÍCÍ: PĚT NEJLEPŠÍCH VĚCÍ NA WANDAVISION

Ti, kteří už ochutnávku ze seriálu v podobě dvou epizod viděli, se shodují na tom, že je to extrémně zábavná podívaná plná zvratů a nečekaných momentů, kdy jsou některé vysloveně ikonické. Seriál je prý na jednu stranu zábavně absurdní, na tu druhou je sympaticky tajemný. 

Asi není překvapením, že hodně chvály míří směrem k Tomu Hiddlestonovi, který v hlavní roli podává excelentní výkon, ale diváci jsou nadšení I z marvelovského nováčka Owena Wilsona v roli Mobiuse M. Mobia, který je vynikající. 

Hodně se líbí i námět s cestováním v čase, kdy nejsou úplně všechny otázky zodpovězeny, ale obecně se podařilo zápletky využít. Svým způsobem jde prý o mysteriózní thriller/kriminálku a to překvapivě temnou, ale současně nechybí spousta odlehčených humorných momentů. Nezklame ani vizuální stránka, která si nezadá s marvelovskými filmy a oči si určitě užijí. 

Soudě podle prvních dvou dílů to tedy vypadá na pořádnou jízdu a fandové Marvelu se mají na co těšit.

Zdroj: CBM, Marvel Studios/Disney+

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat