Loki: V prvním dílu jsme viděli životní lásku Kapitána Ameriky, věří fandové


 Možné to je?

To, že bude seriál Loki natřískaný různými cameo rolemi, to není tajemstvím. Tvůrci to naznačovali už dlouho dopředu a s ohledem na to, že se příběh zaměřuje na cestování v čase a do alternativních časových linek, možnosti jsou v podstatě neomezené.

A fandové věří, že se už v první epizodě, která měla premiéru 9. 6. 2021 objevil někdo, koho byste možná nečekali. Řeč je o Peggy Carter (Hayley Atwell), tedy jedné ze zakladatelek S.H.I.E.L.D.u a životní lásce Stevea Rogerse/Kapitána Ameriky (Chris Evans). 

V jedné scéně totiž agent TVA přivedl skrze teleportační portál někoho, kdo Peggy silně připomínal. Šlo jen o krátký okamžik a mohlo samozřejmě jít o někoho jiného, kdo má podobný vzhled jako Peggy, ale zrovna Marvel na náhody moc nehraje a skoro každý moment jejich projektů je pomrknutím na diváky. 

Při bližším pohledu je na 99 % jisté, že nešlo o Hayley, ale to neznamená, že to nebyla Peggy Carter. Mohla ji ztvárnit jiná herečka, protože povolat kvůli pár vteřinám Atwell by bylo nepraktické. Otázkou je, zda šlo jen o malý odkaz pro všímavé fandy, nebo Peggy sehraje v seriálu výraznější roli. To se dozvíme v následujících epizodách (pokud to tedy byla ona). Ta další má premiéru 16. 6. 2021.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat