Brzy se začnou natáčet druzí Nesvatbovi a v John Wick 4 se objeví asijská akční superstar a úspěšná zpěvačka

Filmové střípky.

Film Nesvatbovi (2005) se povedl, vydělal skoro 289 milionů dolarů a tak je překvapením, že jsme se ani 16 let od premiéry nedočkali nového dílu. To se ale změní, protože je v plánu pokračování a podle aktuálních informací by se kamery měly rozjet během letošního srpna s tím, že datum premiéry známo není, ale mohlo by to být už příští rok. Očekává se návrat všech hlavních hvězd, tedy Vince Vaughna, Owena Wilsona, Isly Fisher a Rachel McAdams.

Další velmi očekávanou podívanou, byť z jiného žánru, je čtvrtý John Wick, který bude opět režírovat Chad Stahelski a vrátí se samozřejmě i Keanu Reeves. Nově pak bylo oznámeno, že se k němu v dalších důležitých rolích přidají Donnie Yen a Rina Sawayama.

Donnieho asi není třeba představovat, jde o jednu z největších asijských akčních hvězd, která má na kontě i několik velkých zahraničních projektů a Rina je úspěšnou britsko-japonskou zpěvačkou, pro kterou půjde o první velkou filmovou roli. 

Zatím nebylo oznámeno, koho konkrétně dvojice ztvární, ale ví se, že půjde o důležité role. Datum premiéry prozrazeno nebylo, mohlo by to ale také být příští rok. 

Zdroj: Deadline, CBM,


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat