Black Widow: Je to vědkyně a chová prasata, rozpovídala se herečka o nové nebezpečné postavě


 Rachel Weisz se znovu vyjádřila k nové hrdince. 

V Black Widow (premiéra 9. 7. 2021) bude představeno hned několik nových postav, kdy jednou z těch nejzajímavějších je Melina Vostokoff v podání Rachel Weisz. O Melině už něco víme, například to, že pro Natashu Romanoff (Scarlett Johansson) byla jakousi "náhradní matkou", ale samozřejmě nejen to, ve filmu bude mít důležitou roli a dozvíme se o ní víc. Něco málo teď prozradila i Rachel:

"Je to Black Widow. Byla trénována jako špiónka Black Widow, je velmi zručnou špiónkou a vědkyní. Svým způsobem vede prasečí farmu. To je místo, kde se s ní rodina setká, v mé vědecké laboratoři, kde chovám prasata, abych na nich prováděla experimenty."

Melina je podle toho, co víme, nejen absolventkou programu Red Room, který trénuje špiónky, ale také pro něj pracovala (nebo stále pracuje) jako vědkyně. 

Je tu tak velký potenciál pro to, aby z ní byla hodně zajímavá postava, tak snad Marvel využije nesporného talentu Rachel a nabídne nám někoho, kdo se stane důležitou součástí Marvelovského filmového universa. 

Zdroj: Jimmy Kimmel Live!, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat