WandaVision: Ve finále seriálu se měl objevit Doctor Strange


Spekulovalo se o tom už delší dobu. 

Ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness bude mít důležitou roli také Wanda Maximoff alias Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a seriál WandaVision je jakousi předehrou k druhému Doctoru Strangeovi. Mluvilo se tak o tom, že by se v povedeném seriálu mohl objevit sám Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). 

SOUVISEJÍCÍ: PĚT NEJLEPŠÍCH VĚCÍ NA WANDAVISION

K tomu nakonec nedošlo, takže si spousta lidí myslela, že šlo jen o spekulaci, ale ne, opravdu se to zvažovalo. 

Prozradil to kreativní prezident Marvelu Kevin Feige, který potvrdil, že to měl být právě Doctor Strange, kdo by v závěru seriálu přesvědčil Wandu, aby "propustila" ze své moci obyvatele městečka Westview. Dokonce byla s Benedictem uzavřena smlouva na účast v seriálu, ale nakonec se tvůrci vydali jiným směrem. Proč? I to Kevin vysvětlil:

"Někdo by mohl namítnout, 'Bylo by skvělé vidět Doctora Strange. Ale odtáhlo by to pozornost od Wandy.' Nechtěli jsme, aby konec seriálu jen přípravou na další film - objeví se tenhle bělošský chlapík, 'Já ti ukáži, jak tyhle [magické] schopnosti fungují."

Je samozřejmě otázkou, jestli by účast Doctora Strange seriálu pomohla, nebo uškodila, ale to už se nedozvíme. Premiéra druhého Doctora Strange je naplánována na 24. 3. 2022.

Zdroj: Rolling Stones/MovieWeb



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat