Video odhalilo název druhého Black Panthera a marvelovku, jejíž jméno uslyšíte poprvé


 Klip nabídl pár zajímavostí.

Marvel aktuálně zveřejnil video, které připomíná již zveřejněné filmy, ale láká také na ty, co teprve přijdou. A většinu z nich už známe, ale překvapivě se ve videu objevilo logo k filmu The Marvels, o kterém se zatím nevědělo. 

Respektive vědělo, ale ne pod tímto jménem. Je to totiž pokračování Captain Marvel (2019), ale s ohledem na to, že ve filmu sehrají velkou roli také Ms. Marvel (Iman Vellani) a Monica Rambeau (Teyonah Parris), která v komiksovém světě byla určitou dobu druhou nositelkou jména Captain Marvel, bylo zřejmě rozhodnuto, že název The Marvels bude lepší.

Navíc se už delší dobu proslýchá, že Marvel úplně neví, jak z Captain Marvel (Brie Larson) udělat sympatičtější postavu a původně se mělo zvažovat to, že jejím parťákem bude Spider-Man (Tom Holland), ale nakonec to očividně budou Ms. Marvel a Monica Rambeau a je možné, že Marvel nebude pokračovat přímo v sólovkách Captain Marvel, ale vsadí spíše na týmové filmy s více hlavními postavami, které snad udělají z Captain Marvel oblíbenější superhrdinku. 

Kromě toho jsme se z upoutávky dozvěděli oficiální název druhého Black Panthera, který bude znít Black Panther: Wakanda Forever. Tahle podívaná bude mít premiéru 7. 7. 2022, The Marvels pak 10. 11. 2022.

 

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat