Spekuluje se o tom, že film chystá společný film Bladea, Doctora Strange a Ghost Ridera


 Rozhodně by to bylo zajímavé. 

Než se na to vrhneme, tak je na místě upozornit, že se pohybujeme v rovině dohadů, protože byť s touto zprávou přišly některé servery, Marvel ani Disney nic takového nepotvrdily, ale prostě a jednoduše tahle informace zní tak zajímavě, že by byla škoda se o ni nepodělit. 

Podle některých zdrojů totiž Marvel připravuje film s komiksovým týmem Midnight Sons, který by měl v hrané podobě zahrnovat Ghost Ridera, Doctora Strange, Bladea, Moon Knighta, Daimona Hellstroma, Scarlet Witch a Hannibala Kinga. 

Na první pohled to zní trošku nepravděpodobně, ale jak víme, tak Blade dostane svůj film, Doctor Strange a Scarlet Witch své síly skutečně spojí a to ve druhém dílu Doctor Strange (premiéra 24. 3. 2022), Moon Knight bude mít vlastní seriál a v případě Ghost Ridera se spekuluje, že se Ghost Rider bude k vidění také v Doctor Strange in the Multiverse Madness. Hellstroma už jsme viděli v seriálu Helstrom, ale k tomu se Marvel moc nehlásí, takže se dá tušit, že by postava byla představena znovu v jiném pojetí.

A jak víme, Marvel by tuhle taktiku nezvolil poprvé, představit postavy v jiných projektech, aby poté spojily síly v epické týmovce. 

Tohle zní velmi lákavě, bylo by to určitě o něco temnější, než například Avengers, což by jistě mnoho lidí ocenilo. Tak doufejme, že se daná zpráva potvrdí.

Zdroj: That Hashtag Show, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat