Zack Snyder tvrdí, že ho Warner Bros. během příprav jeho verze Justice League šikanovalo


 Prohlásil, že vůči němu byli agresivní.

Byly doby, kdy byl Zack Snyder "zlatým hochem" společnosti Warner Bros., protože měl pod palcem jejich DC filmy. Ale postupem času vztah ochladl, nicméně to nevypadalo, že by proti obě strany něco měly. Ovšem, nyní Snyder prohlásil, že chování Warner Bros. k jeho osobě během příprav nového sestřihu Justice League (2021) nebylo zrovna ideální:

"Nestojím o potíže, ale nebudu tu sedět a nenechám je, aby se chovali tímto způsobem a ne... Podívejte, byli to oni, kdo se choval agresivně, ne já. Nic jsem neudělal. Každý den provedli nějakou pasivně agresivní věc. Takže nevím. Je to zvláštní. Podívejte, jak říkám, užil jsem si přípravu Justice League. Jsem nesmírně rád, že jsem to mohl dodělat. Bylo skvělé udělat Snyderův sestřih Justice League a byla to zábava a tak dál. Ale Warner Bros. mě celou dobu mučilo, ať už je důvod jakýkoliv, nemohli si pomoci. Nevím, proč jsem byl takovou osinou v jejich zadku, protože jsem se upřímně nesnažil být."

Pro mnohé to asi bude překvapením, protože i když došlo k utlumení spolupráce, tak málokdo asi tušil, že to bylo takhle drsné. Dá se tak pochybovat o tom, že by se pokračovalo v takzvaném Snyderverse. Sice po tom fandové volají, ale po daném prohlášení ze strany Snydera si těžko představit, že se Warner Bros. požene do další spolupráce. 

Zdroj: Uproxx, DC Entertainment/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat