Nejsou mými fandy, prohlásil Zack Snyder na adresu Warner Bros., které odmítlo pokračování 300


Škoda. 

Zack Snyder se nedávno vyjádřil v tom smyslu, že filmové studio Warner Bros. není jeho velkým fanouškem a dokonce ho prý "mučilo" během práce na jeho sestřihu Justice League (2021). A jak se ukázalo, neshody režiséra a studia se netýkaly jen Justice League, ale také hitovky 300: Bitva u Thermopyl. 

SOUVISEJÍCÍ: WARNER BROS. PRÝ TRÁPILO REŽISÉRA JUSTICE LEAGUE

Snyder prozradil, že chtěl natočit trilogii, ale Warner Bros. to odmítlo:

"...měl jsem dohodu s Warner Brothers a napsal jsem něco, co bylo v podstatě finální kapitolou '300'. Ale když jsem si k tomu sedl, vznikl z toho odlišný film. Napsal jsem něco o Alexandru Velikém a stal se z toho film o vztahu Hefaistióna a Alexandra. Vznikl z toho milostný příběh. Takže z toho nebyl třetí film [v sérii 300]. Tenhle koncept vyšel skvěle. Nazval jsem to 'Blood and Ashes' a je to ve skutečnosti krásný milostný příběh s válečnými prvky. Chtěl jsem to natočit, ale oni řekli ne, víte, oni nejsou mými velkými fandy. Je to tak, jak to je."

Alexandr Veliký už se v hrané podobě objevil několikrát, ale určitě by bylo zajímavé sledovat, jak si s jeho příběhem poradí Snyder. Ale to aktuálně nehrozí, pokud tedy zájem neprojeví jiné studio.

Zdroj: The Playlist, Warner Bros.(úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat