Trailer na druhou řadu skvělého seriálu o mladém Thorovi Ragnarök a čtvrtou řadu zatraceně sexy série Elita

Trošku jiný pohled na severskou mytologii. 

Pokud jde o severské božstvo, tak jedním z jeho nejznámějších členů je Thor. A toho vídáme ve filmech a seriálech docela často. Je hlavním hrdinou i seriálu Ragnarök - Konec světa

Jeho první řadu nabídl Netflix v minulém roce, 27. 5. 2021 se pak dočkáme druhé řady, na kterou láká nový trailer. Ten opět slibuje působivou atmosféru, nové lákavé postavy a netradiční pohled na klasickou mytologii. 

Pokud seriál neznáte, tak jedním z jeho hlavních kladů je to, že nejde o hollywoodský projekt, ale norsko-dánskou sérii, díky čemu má Ragnarök pro nás netradiční nádech a stejně tak potěší i herci, kteří nevypadají jako z katalogu, ale působí příjemně civilně. 

 

Další očekávaná premiéra na Netflixu se odehraje 18. 6. 2021. Jde o čtvrtou řadu sexy španělského seriálu Elita, který je prostě a jednoduše velké guilty pleasure. Vraždí se v něm, "každý spí s každým", není nouze o jeden zvrat za druhým a na první pohled by se dal možná seriál odsoudit, ale když mu člověk dá šanci, je tu velká pravděpodobnost, že mu propadne a užije si ho naplno. A hodně divoká bude i čtvrtá řada, což je jasné z nového traileru.


Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat