Nejočekávanějším "letním" filmem je Black Widow, většina lidí ji chce vidět v kině. A Scarlet Witch umí cestovat napříč vesmíry


 Komiksové střípky.

Disney se tomu dlouho bránil, ale nakonec kývl na to, že Black Widow uvede 8. 7. 2021 jak v kinech, tak ve stejnou dobu na streamovací službě Disney+. A spousta lidí už si asi zvykla možnost, že si může vybrat, zda chce jít do kina, nebo zůstat v klidu doma. Ovšem, v případě Black Widow by podle nového průzkumu většina lidí preferovala právě stříbrné plátno. Konkrétně je to 68 % tázaných, což je výrazná většina a ještě více asi Disneyho potěší informace, že 81 % zvolilo Black Widow jako nejočekávanější film letošního léta, což je číslo, které mluví samo za sebe. 

I další informace se týká Marvelovského filmového universa. Jak víme, ve filmu Doctor Strange and the Multiverse of Madness sehraje svou roli Multivesmír a bude se cestovat mezi různými dimenzemi. Otázkou je ale jak, přece jen, ne každý má schopnosti procházet mezi nimi. Podle všeho ale Scarlet Witch ano. Její představitelka Elizabeth Olsen se nechala slyšet:

"Má několik zábavných schopností. Víte, je to třeba telekineze, může také cestovat mezi vesmíry..." 

Mimochodem, není jediná, ve filmu se objeví také nová postava a to Miss America (Xochitl Gomez), která dokáže doslova prorazit díru mezi dimenzemi. 

Film bude mít premiéru 24. 3. 2022.

Zdroj: Whip Media/The Direct, Awards Chatter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat