Filmy Zacka Snydera prý propagují pravicovou ideologii, co na to režisér Muže z oceli říká?


 Jak na to Zack Snyder reagoval?

Už roky se ozývají hlasy, že filmy Zacka Snydera obsahují větší než malou porci pravicové ideologie a tenhle názor podpořila i skutečnost, že chce Snyder zfilmovat knihu Zdroj od rusko-americké autorky Ayn Rand. Právě tohle dílo je velmi oblíbeno mezi vyznavači pravicových názorů.

Nicméně, Snyder nesouhlasí s tím, že propaguje pravicové ideály:

"Volím demokraty! Jsem skutečný milovník osobních práv. Vždy jsem byl velmi oddaným podporovatelem ženských práv a práva ženy na volbu a vždy jsem byl obklopen silnými ženami. A samozřejmě jsem velkým podporovatelem práv všech etnik ve všech oblastech života. Řekl bych, že jsem dost liberálním člověkem. Chci se ujistit, že hlas každého je vyslyšen a pocity všech respektovány. Nemám pravicově orientovanou agendu. Lidé vidí to, co vidět chtějí..."

Snyder tedy striktně odmítá to, že by propagoval pravicové politické ideály, i když si je vědom toho, že někteří lidé to vnímají jinak, přestože se Snyder očividně přiklání spíše na liberální stranu politického spektra.

Aktuálně si můžete užít Zacků nejnovější film Armáda mrtvých (2021) na Netflix. Není to vyslovený zázrak, ale nudit se nebudete. 

Zdroj: The Guardian, Flickr (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat