Milé přání Chrise Hemswortha ženám z celého světa ke Dni matek a nový marvelovský seriál nebude součástí Marvelovského filmového universa


 Komiksové střípky.

Chris Hemsworth nevynechá jedinou příležitost, aby vyjádřil lásku a podporu své manželce a matce jejich tří dětí Else Pataky (což je asi jeden z mnoha důvodů, proč ho mají lidé tak rádi) a samozřejmě jí popřál také ke Dni matek, respektive popřál všem matkám, kdy zveřejnil několik fotografií a k nim dopsal:

"Šťastný Den matek všem brilantním, tvrdě pracujícím, o děti pečujícím, úroveň zvyšujícím, manžele vyzdvihujícím ženám!! Tleskáme vám"


V minulosti Marvel plánoval pro streamovací službu Hulu hned několik komiksových seriálů, ale nakonec došlo k výrazným změnám ve společnosti Marvel Television, kdy na Hulu "přežil" pouze fázově animovaný M.O.D.O.K. a ani ten nakonec nebude součástí Marvelovského filmového universa. Prozradil to showrunner Jordan Blum:

"Ano, jsme ve svém vlastní universu. Myslím, že dobrým příkladem je [animovaný seriál] Harley Quinn, nejde o filmy, ale je to opravdu skvělé. Marvel má něco jako databázi všech vesmírů v Multivesmíru a je tu člověk, který na to dohlíží a nechal mě vybrat si číslo našeho universa. Můj syn má narozeniny 26. 12., takže je to číslo našeho universa, tím pádem jsme součástí marvelovského Multivesmíru, což je skvělé."

Podle Jordana je výhodou toho, že seriál není součástí Marvelovského filmového universa to, že měli tvůrci v podstatě volné ruce a mohli si dělat, co chtěli a soudě podle dosavadních upoutávek si filmaři své volnosti opravdu užili a dočkáme se něčeho, co se nevidí každý den. 

Premiéra je naplánována na 21. 5. 2021.


Zdroj: CB, Marvel Studios/Disney (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat