Venom 2: Upoutávka na pokračování sólovky komiksového antihrdiny nabízí detailní pohled na nové padouchy


Carnage a Shriek v jejich plné kráse.

Film Venom (2018) nebyl perfektní komiksovou podívanou, měl své rezervy, ale vydělal více než 856 milionů dolarů, takže schválení dvojky bylo více méně jistotou. 

Ta ponese jméno Venom 2: Carnage přichází a jak je z názvu patrné, velkou roli ve filmu sehraje padouch známý jako Carnage (Woody Harrelson), který je nejen neblaze proslulým protivníkem Venoma (Tom Hardy), ale také Spider-Mana. 

Ostatně, v traileru je symbolicky zabit pavouk, nicméně samotného Spider-Mana očekávat asi nemůžeme. Na druhou stranu zajímavých postav bude ve očekávané komiksovce dostatek. Jak bylo řečeno, prostor dostane Carnage a bude mít spojenkyni Shriek (Naomie Harris), která má v komiksu schopnost létat, manipulovat se zvukem a probudit v lidech jejich nejtemnější stránku. 

V upoutávce byla k vidění pouze její schopnost ovládat zvuk, ale i to je nebezpečná vlastnost a určitě potěší i to, že je prezentován Carnage v celé jeho kráse, žádné skrývání ve stínech, ale Carnage ve své kompletní digitální podobě.

Je pravda, že triky by možná ještě chtěly trochu péče, ale jinak je upoutávka dostatečně zajímavá, aby na film navnadila.

Premiéra je naplánována na 16. 9. 2021 a jak dalo Sony v traileru jasně vědět, tak pouze v kinech, nemůžeme tak čekat, že podobně jako jiné společnosti Sony nabídne projekt ve stejný den v kinech i na nějaké ze streamovacích platforem. 


Zdroj: Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat