Dave Bautista si myslí, že je příliš starý na roli Draxe, ale věří, že ho může hrát někdo jiný. James Gunn s tím nesouhlasí


 Co vy?

V poslední době se Dave Bautista vyjadřuje v tom smyslu, že s ním v roli marvelovského Draxe nemáme už příliš dlouho počítat. Prozradil, že o vlastní seriál kvůli náročnosti masky nemá zájem a myslí si také to, že třetí Strážci Galaxie budou jeho posledním dílem.

SOUVISEJÍCÍ: TŘETÍ STRÁŽCI GALAXIE MOŽNÁ BUDOU POSLEDNÍM DÍLEM, VE KTERÉM SE OBJEVÍ DAVE BAUTISTA

Zdá se, že se to týká otázky věku, podle všeho si myslí, že poté už bude příliš starý na to, aby postavu dál hrál. Na Twitteru Dave s humorem napsal:

"Drax nikam nezmizí. Prostě ho dál nebude hrát tenhle chlapík! Až vyjde G3, bude mi 54 let! Očekávám, že každým okamžikem začne být celé mé tělo povislé."

Herec tak naznačil, že by Drax mohl být ztvárněn někým jiným. S tím ale asi spousta lidí nebude spokojena a nesouhlasí s tím ani duchovní otec filmů Strážci Galaxie James Gunn, což není překvapením. Oba pány pojí silné přátelské pouto. Když byl Gunn na chvíli vyhozen od Marvelu za deset let staré vtípky, Bautista byl jedním z jeho nejhlasitějších zastánců. 

James na Daveův status reagoval následně:

"Kamaráde, není tu Drax bez tebe! Ty JSI v MCU (Marvelovské filmového universum, pozn. redakce) Drax the Destroyer a pokud jde o mě, nemůžeš být nikdy nehrazen. A máš právo dělat, cokoliv si zamaneš, pokud jde o tvá herecká rozhodnutí!"

Uvidíme, co bude, jsou herci, kteří ztvárňují akční role i po šedesátce, takže třeba Dave změní názor.

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat