Fantastická zvířata: Herec byl odsouzen za sexuálního napadení

 
Další negativní publicita pro fantasy sérii. 

Ani projektům z universa Harry Potter se nevyhýbají skandály. Pokud jde o původní filmovou sérii, tak představitel Vincenta Crabbea Jamie Waylet byl obviněn z držení a pěstování marihuany a později také za účast na londýnských nepokojích a v roce 2012 byl odsouzen ke dvěma letům vězení. 

Jestliže se budeme bavit o Fantastických zvířatech, tak představitel Gellerta Grindelwalda Johnny Depp nedávno odstoupil ze své role, když ho o to požádalo studio Warner Bros. poté, co herec prohrál soudní spor s novinami The Sun, které ho označily za "toho, co bije ženy". 

A teď je tu další právní nepříjemnost, protože herec Kevin Guthrie, který v obou dosavadních filmech Fantastická zvířata ztvárnil Abernathyho, jednoho z následovníků Grindelwalda, má také problémy se zákonem. Guthrie se měl objevit i ve třetím filmu, ale to asi nevyjde. 

Byl totiž odsouzen ke třem letům vězení za sexuální napadení ženy, ke kterému mělo dojít v roce 2017. Pro Fantastická zvířata je to samozřejmě nepříjemné, ale s ohledem na to, že Abernathy nebyl jednou z hlavních postav se s tím tvůrci jistě nějak popasují. 

Premiéra je naplánována na 14. 7. 2022.

Zdroj: BBC, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat