Představitelka Wonder Woman schytala tvrdou kritiku za své názory na spor Izraele a Palestiny


 Spousta lidí z jejích slov není nadšená. 

Pokud sledujete geopolitickou situaci, tak asi víte, že situace mezi Palestinou a Izraelem je velmi napjatá. A není asi překvapením, že se k tomu rozhodla vyjádřit Gal Gadot, která je původem z Izraele a dokonce dva roky sloužila v armádě (což je v dané zemi povinností jak pro muže, tak pro ženy). 

Představitelka Wonder Woman vydala následující prohlášení:

"Mám zlomené srdce. Má země je ve válce. Bojím se o svou rodinu, mé přátele. Bojím se o mé lidi. Tohle je zvrácený cyklus, který už zašel příliš daleko. Izrael si zaslouží žít jako svobodný a bezpečný národ. Naši sousedé si zaslouží to samé. Modlím se za oběti a jejich rodiny, modlím se za to, aby nepředstavitelné nepřátelství skončilo, modlím se, aby naši vůdci našli řešení, které by nám dovolilo žít bok po boku v míru. Modlím se za lepší budoucnost. "

A není asi překvapením, že v dnešní křehké době se některým její poměrně jednostranný status vyvolal pozdvižení a někteří jdou tak daleko, že žádají její odchod z role Wonder Woman. Na druhou stranu je pochopitelné, že se postavila na stranu Izraele s ohledem na to, že je to její domovina. Je to trošku tenký led s ohledem na to, že je známá osobnost, ale i celebrity mají právo se vyjádřit k podobným situacím. Nebo si myslíte, že měla Gal Gadot zvolit mlčení?

Zdroj: Twitter, DC Entertainment/Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat