Avengers 5: Ve kterém roce bychom se mohli dočkat dalšího dílu

 

Jak dlouho si zřejmě počkáme.

To, že bude další film Avengers je v podstatě jasné. Dočkáme se jiného složení týmu, Kameny nekonečna už nebudou hrát tak důležitou roli, ale není pochyb o tom, že pátí Avengers vzniknou a možná už se ví, kdy to zhruba bude. 

SOUVISEJÍCÍ: VIDEO ODHALILO NÁZEV DRUHÉHO BLACK PANTHERA A NEČEKANÉ JMÉNO CAPTAIN MARVEL 2

O filmu jako takovém toho moc nevíme, Marvel jen naznačil to, že nemůžeme očekávat epickou podívanou na úrovni Avengers: Endgame (2019), ale jinak se zatím jen spekuluje a sází na dohady. 

To se týká i data uvedení, ale nedávno Marvel vypustil video, ve kterém oznámil premiéry některých svých filmů a společně s dalšími dostupnými informacemi se někteří dovtípili toho, kdy by mohli být pátí Avengers uvedeni. Respektive nejdříve uvedeni a mělo by se jednat o rok 2024. 

Očekává se, že ústřední tým bude výrazně jiný, je možné, že jeho členem nebude ani jeden ze zakládajících hrdinů (ostatně, zbývají jen Hawkeye, který zřejmě v sólovém seriálu odejde do důchodu a tentokrát napořád a Thor, u kterého není jasné, jestli bude členem týmu, možná by mohl působit jako jakýsi mentor pro nové hrdiny, ale to je jen dohad) a prostor dostane nová generace s tím, že pátí Avengers na tom budou podobně jako první film Avengers (2012), jinak řečeno, připraví půdu pro další filmy a následné epické zakončení příběhové fáze ve stylu Avengers: Endgame.

Zdroj: John Campea, Yahoo, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat