Zapomeňte na Muže z oceli nebo Justice League, Armáda mrtvých je prý nejlepší Snyderův film

Snyder se vrací ke kořenům. 

Zack Snyder se do povědomí diváků dostal díky filmu Úsvit mrtvý (2004), který pomohl znovuoživit zájem o zombie žánr. Snyder přišel s vcelku originální myšlenkou rychlých zombíků a rozhodně tím zaujal. Následně se začal zaměřovat na komiksové projekty, ale letos se vrátí k nemrtvým a to s filmem Armáda mrtvých pro streamovací službu Netflix. 

A podle prvních názorů to vyšlo na výbornou. Snyderovy se prý opět podařilo výrazně ovlivnit směr zombie žánru s tím, že jeho novinka umí být jak strašidelná, tak zábavná, vlastně má jít o nejvtipnější film, který Snyder zatím natočil.

Mezi další pozitiva patří akce, která je svižná a samozřejmě krvavá a to vše je podbarveno působivou hudbou od Toma Holkenborga. Samozřejmě nechybí Snyderův poznávací znak a to zpomalené záběry, ale tentokrát jsou využívány s mírou a ve vhodný okamžik.

Někteří se nebojí tak daleko, že označují Armádu mrtvých za zatím to nejlepší, co Snyder natočil. Prostě a jednoduše, Snyder tentokrát nešlápl vedle a to, že si dal oddech od DC komiksovek bylo očividně skvělým rozhodnutím pro něj i pro diváky. 

Premiéra je naplánována na 21. 5. 2021. 

Zdroj: CBM, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat