Online se objevily detaily z testovacího promítání epické marvelovky Eternals


 Čeho se vybraní diváci dočkali? POZOR, SPOILERY!!!

Marvelovská týmovka Eternals bude mít premiéru 4. 11. 2021, ale aktuálně proběhlo testovací promítání. To je běžný krok studií, kdy se vybraným lidem film pustí a oni se pak vyjadřují k tomu, co funguje a co nefunguje. 

Tím pádem může být finální produkt výrazně odlišný od testovací verze, ale současně je více než možné, že mnoho věcí bude zachováno. A jak už to tak bývá, detaily o zkušebním sestřihu se objevily online. 

Diváci například zjistili, že Devianti byli vytvořeny Celestiány, aby lovili ty, kteří ohrožují inteligentní život. Poté se ale Devianti utrhli ze řetězu a působili víc škody, než užitku. Celestiani tak stvořili Eternals, jejichž úkolem bylo se postavit Deviantům. 

Příběh je nejdříve zasazen do doby zhruba před 5 000 lety, kdy Deviant zaútočí na neznámého člověka, ale poté se dostaneme do současnosti, kdy na členku Eternals Sersi (Gemma Chan) napadne Deviant.

Devianti nebyli k vidění velmi dlouho a tak Eternals nezbývá, než sestavit tým, aby se jim byli schopni postavit. 

Ovšem, ukáže se, že problémem nejsou jen Devianti, ale také Celestiáni. Ti totiž létají z planety na planetu, kdy na ně umísťují "vejce". To se vyvíjí dlouhé věky a poté, co se vylíhne, dojde ke zničení dané planety. Eternals zjistí, že Celestiané mají podobný plán i pro Zemi. 

Někteří z Eternals věří, že by vejce vylíhnout mělo, jiní to odmítají a tak dojde ke sporu. Nakonec se ale podaří Celestiana zastavit dříve, než zničí Zemi. 

Film končí cliffhangerem, kdy je několik Eternals uneseno do vesmíru padouchem jménem Arishem. Dojde také na dvě potitulkové scény, kdy Dane Whitman (Kit Harrington) uvidí mystické meč (v komiksu je Dane White jedním z nejlepších šermířů a to Black Knight) a ve druhé bude k vidění postava jménem Pip the Troll a další člen Eternals Starfox (jde o bratra Thanose, ale na rozdíl od něj, Starfox je hrdina). 

Jak bylo řečeno, finální verze může (a asi v některých ohledech bude) jiná, ale i tak jde určitě o zajímavé informace. 

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat