Justice League: Whedona nemám rád, ale nechci, aby nesl vinu jen on, prohlásil představitel Cyborga. A cameo, kterého jste si zřejmě nevšimli

 

Komiksové střípky.

Představitel Cyborga Ray Fisher není velký fanda Josse Whedona, to je patrné z hromady hercových komentářů na adresu filmaře. Whedon je asi nejčastějším cílem jeho kritiky, když ho Fisher obvinil z naprosto nepřijatelného chování na natáčení Justice League (2017)

Ovšem, čas od času se Fisher zaměří i na některé vysoce postavené pracovníky Warner Bros. a DC Films a aktuálně se vyjádřil v tom smyslu, že nechce přihlížet tomu, jak se z Whedona stane obětní beránek:

"Rasistické a diskriminační rozhovory Tobyho Emmericha, Geoffa Johnse a Jona Berga (vysoce postavení pracovníci Warner Bros. a DC Entertainment, pozn. redakce) byly velkým faktorem v případě těchto nepoměrů. Možná nemám rád Josse Whedona, ale odmítám to, aby jen on sám nesl zodpovědnost."

Fisher si stěžoval na to, že v případě původní Justice League byl některým postavám, které neměly bílou barvu pleti, záměrně ubírán prostor a očividně herec nechce, aby to bylo dáváno za vinu pouze Whedonovi.

Možná víte, že se režie Justice League z roku 2017 Zack Snyder vzdal proto, že jeho dcera spáchala sebevraždu. Snyder a jeho žena Deborah tak začali hledat cesty, jak pomoci lidem, které se toto téma týká. Spolupracují například s charitativní organizací AFSP, pro kterou se jim společně s fandy podařilo získat už zhruba půl milionu dolarů.

A kromě toho měla AFSP (respektive její slogan) měla cameo v Justice League Zacka Snydera (2021). V jedné scéně byl k vidění billboard s nápisem "Nejsi sám". Dospělo se k názoru, že jde odkaz na film Muž z oceli (2013), ale nakonec se ukázalo, že se jedná o cameo charity AFSP.

Nejen, že si v levém dolním rohu můžete všimnout stránky AFSP, ale lékařka Christine Mountier zveřejnila snímek billboardu a dodala:

"Když má váš billboard cameo v superhrdinském filmu... mentální zdraví a prevence sebevražd se stávají součástí společenského povědomí. Díky Zacku Snyderovi."

Zdroj: CB, DC Entertainment/Warner Bros. (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat