Warner Bros. odpískalo DC komiksovku o Nových bozích i spin-off k Aquamanovi


Společnost nehodlá pokračovat v přípravách. 

Warner Bros. a DC mají často velké plány, ale ty se mění rychleji, než předpověď počasí. Není tak moudré příliš spoléhat na to, že oznámený film vznikne, protože už mnohokrát došlo ke zrušení nadějně vypadajícího projektu. 

Jako například nyní. Stopku dostaly práce na dvou zajímavě vypadajících DC komiksovkách. Konkrétně jde o New Gods režisérky Avy DuVernay a spin-offu k Aquamanovi The Trench pod dohledem Jamese Wana.

Studio Warner Bros. vydalo následující vyjádření:

"Pokud jde o náš plán v případě DC, práce na některých titulech, včetně New Gods a The Trench, nebudou pokračovat. Děkujeme našim partnerům Avě DuVernay, Tomu Kingovi, Jamesu Wanovi a Peteru Safranovi za jejich čas a spolupráci během přípravného procesu a těšíme se na to, že naše partnerství bude pokračovat v případě budoucích DC příběhů. Projekty zůstanou ve zkušených rukou, pokud se v budoucnu rozhodneme pokračovat."

New Gods měl sledovat osudy Nových bohů, což jsou obyvatelé dvou planet a to New Genesis a Apokolips (té vládne Darkseid), kteří spolu nemají zrovna nejlepší vztahy. The Trench se měl zaměřit na děsivá monstra z hlubin, která se objevila v Aquamanovi (2018)

K rozhodnutí se vyjádřila i Ava DuVernay, která na Twitteru napsala:

"Tome, zbožňovala jsem psaní NEW GODS společně s tebou. Jsem smutná, že sága Bardy, Scotta, Granny, Highfathera a The Furies skončila tímto způsobem. Ponoření se do Kirbyho Čtvrtého světa bylo životní dobrodružství. To nám nikdo nesebere. Děkuji za tvé přátelství..."

Zdroj: THR, Twitter, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat