Mortal Kombat: Závěr filmu naznačil příchod další legendární postavy v pokračování


 POZOR, SPOILERY!!!

V některých zemích už proběhla premiéra dlouho připravovaného a velmi očekávaného filmu Mortal Kombat (2021) a první názory novinářů jsou veskrze pochvalné. Slibují, že se dočkáme toho, v co jsme doufali, brutální jízdy plné povedené akce. 

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ REAKCE NA MORTAL KOMBAT POTĚŠÍ

Ovšem, s tím, že už někteří diváci film viděli, je spojeno i to, že se objevují spoilery. A jedním z nich je i to, že bylo naznačeno, které další postavy bychom se v případném druhém dílu mohli dočkat. 

Nebudu to protahovat, měl by to být Johnny Cage. Spekulovalo se o tom, že Cole Young (Lewis Tan), tedy jeden z hlavních hrdinů prvního filmu, který nemá předlohu ve hrách, je ve skutečnosti Johnny Cage, ale to se nepotvrdilo. 

Nicméně, první díl Mortal Kombat skončil tak, že se přeživší rozhodli najít další bojovníky, kteří by měli šanci uspět během legendárního turnaje a právě Cole oznámil, že se vydá do Hollywoodu, aby si o tom promluvil s někým, koho zná (Cage je hollywoodský herec). Plus se v závěru objevil záběr, kdy bystré oko zaznamená plakát s Johnnym Cagem. 

Je tak jasné, že pokud dojde ke dvojce, tak uvidíme Johnnyho (a já doufám, že i Kitanu, to je má životní láska). Nejdříve si ale musíme počkat na to, jak si povede první film. Snad dobře a dojde na pokračování. 

Zdroj: CBM, HBO Max/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat