Loki: Seriál bude zřejmě odkazovat na nového děsivého padoucha, který má nadělat paseku v Marvelovském filmovém universu


 Naznačila to identita jedné postavy. 

V seriálu Loki uvidíme herečku Gugu Mbatha-Raw, to není tajemstvím, to už víme dlouho, ale až nyní bylo odhaleno jméno postavy, kterou ztvární. Je to soudkyně Renslayer a v seriálu se bude jednat o šéfku Time Variance Authority, což je organizace dohlížející na to, aby nikdo nenarušoval tok času. 

SOUVISEJÍCÍ: NOVÝ TRAILER NA SERIÁL LOKI POBAVÍ

A zajímavé je to, že v komiksu se vyskytuje postava jménem Ravonna Renslayer, která má hodně komplikovaný vztah s časem cestujícím padouchem známým jako Kang the Conqueror. 

O něm víme, že se objeví v Ant-Man and the Wasp: Quantumania, kde ho ztvární Jonathan Majors a předpokládá se, že se z něj stane nástupce Thanose (Josh Brolin), pokud jde o roli hlavního záporáka Marvelovského filmového universa. 

Samozřejmě je tu možnost, že Renslayer bude jen částečně inspirována komiksovou předlohou a s Kangem nebude mít nic společného, ale bylo by to nečekané s ohledem na to, že se seriál Loki bude točit kolem cestování v čase a Kang se právě na to specializuje. 

Premiéra série Loki je naplánována na 11. 6. 2021.

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat