Nový trailer na Black Widow vzbudil obrovský zájem a upoutávka na Sebevražedný oddíl je rekordní



Komiksové střípky.

Chudák Black Widow (Scarlett Johansson) musela na vlastní film čekat hodně dlouho a když už to vypadalo nadějně, tak se kvůli pandemii covid-19 několikrát odsunula premiéra s tím, že aktuálně se počítá s 9. 7. 2021 a komiksovka by měla být k vidění jak v kinech, tak na streamovací službě Disney+.

Nedávno se objevil nový trailer a očividně zájem diváků bez ohledu na odsouvání premiéry neopadá, vlastně právě naopak. Za prvních 24 hodin upoutávka posbírala více než 70 milionů zhlédnutí, což je o 13 milionů více, než co zvládl předchozí trailer.

A skvěle si vede i upoutávka na DC komiksovku Sebevražedný oddíl (premiéra 5. 8. 2021). Vlastně se necenzurovaný trailer chlubí rekordem. V prvním týdnu si ho pustilo cca 150 milionů lidí, což překonalo rekord z února tohoto roku, kdy upoutávka na Mortal Kombat (premiéra 22. 4. 2021) posbírala 116 milionů zhlédnutí za první týden. 

Režisér a scenárista nového Sebevražedného oddílu James Gunn k úspěchu dodal:

"Zrovna se ke mně doneslo, že necenzurovaný trailer na Sebevražedný oddíl má rekord v případě nejvíce zhlédnutí za týden, když získal 150 milionů zhlédnutí celosvětově. Jsem vám všem nesmírně vděčný za to, že se to povedlo! DĚKUJI VÁM!

Zdroj: THRTwitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat