Justice League: Scenárista nechtěl být s filmem vůbec spojován.


 Chris Terrio očividně nebyl nadšený z toho, jak to dopadlo. 

Původním scenáristou Justice League (2017) byl Chris Terrio, ale poté, co se režie z rodinných důvodů vzdal Zack Snyder nahradil ho Joss Whedon, který také dostal na starost upravit scénář. A film prostě nedopadl tak, jak se doufalo, to není tajemstvím. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA SNYDEROVU JUSTICE LEAGUE

Nicméně, Chris přiznal, že už to bylo on, kdo přepsal Justice League, aby nebyla tak temná, protože prostě musela zapůsobit i na děti. Ovšem, nechtěl to přehánět a měl pocit, že když byl najat Whedon, dostal za úkol, aby film nejen zkrátil, ale aby bylo barevné pojetí více zářivé a vtipy více sitcomové. 

Výsledný projekt se Terriovi rozhodně nelíbil:

"Hned jsem volal svému právníkovi a řekl jsem mu, 'Chci, aby mé jméno zmizelo z filmu.' [Právník] poté kontaktoval Warner Bros. a řekl jim, že to chci udělat... Nikdy jsem od té doby o Justice League nic neřekl, ale ten film nereprezentuje mou práci."

Nakonec se ale rozmyslel, protože si uvědomil, jaký poprask a negativní reakce ze strany tisku by to způsobilo a své jméno odstranit nenechal. Ovšem dodal: "Jsem hrozně rád, že sestřih Justice League od Zacka Snydera je vysoko na mé IMDb stránce."

To asi mluví samo za sebe.

Zdroj: Vanity Fair, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat