Justice League: Joss Whedon prý vyhrožoval Gal Gadot a nešetřil ani režisérku Wonder Woman


Objevují se další nelichotivé informace o "náhradním" režisérovi Justice League. 

Joss Whedon převzal režisérské povinností poté se téhle pozice u filmu Justice League (2017) vzdal z rodinných důvodů Zack Snyder. A očividně Whedon nebyl někým, s kým se snadno spolupracuje. Představitel Cyborga Ray Fisher ho obvinil z naprosto nevhodného chování a podpořili ho někteří jeho kolegové. 

Ale například taková Gal Gadot přímo nevystoupila proti Whedonovi, i když s ohledem na nové informace by důvod měla. Podle serveru THR nebyla představitelka Wonder Woman vůbec nadšená z toho, jakým směrem se vyvíjí příběh její postavy. Gal se prý nelíbilo, že je v Justice League Wonder Woman o poznání agresivnější, než v první sólovce a chtěla, aby postava přirozeně "přecházela" z jednoho filmu do druhé, ne, aby se chování Wonder Woman výrazně měnilo podle toho, ve kterém projektu zrovna je. 

Gadot se tak měla ohradit proti některým věcem, které Wonder Woman pronáší, ale to se údajně Whedonovi nelíbilo a vyhrožoval jí, že jí poškodí kariéru a útočil prý i na režisérku Wonder Woman Patty Jenkins. Měl se také ohánět tím, že on je scenárista a Gal bude říkat, co si on přeje.

Gadot a Jenkins šly s problémem za tehdejším šéfem Warner Bros. Kevinem Tsujiharou, který měl dosáhnout toho, že se obě strany více méně shodly a nakonec dokázaly spolupracovat, ale pokud jsou tyhle informace pravdivé, opravdu není Whedon někdo, koho byste chtěli mít za šéfa. 

Zmíněný Fisher například prozradil, že se snažil filmaři dát vědět, že některé věci nejsou úplně citlivé vůči komunitě lidí tmavé barvy pleti, ale Whedon ho utnul s tím, že on se nenechá od nikoho poučovat. 

Na druhou stranu, Fisher dodal, že nechce, aby tihle lidé (Whedon a někteří šéfové Warner Bros. a DC Films, kteří měli přehlížet Jossovo chování) byli Hollywoodem zatraceni, jeho cílem je, aby lidé věděli, s kým budou případně spolupracovat.

Zdroj: THR, Warner Bros./DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat