WandaVision: Tvůrce slibuje překvapivé finále. Ale příběh Scarlet Witch neukončí


Příběh Wandy bude pokračovat.

Tento pátek bude mít premiéru poslední díl WandaVision a jak víme, tak Marvel neplánuje další řadu. A protože byl seriál zatím hodně povedenou záležitostí, tak je spousta lidí zvědavých na finále a doufá, že nebude zklamáním. 

A ze slov režiséra Matta Shakmana vyplývá, že tvůrci dělali vše, co mohli, aby fandové byli spokojeni:

"No určitě doufám, že to lidé budou považovat za uspokojivé finále. Určitě jsme od počátku věděli, kam bude příběh směřovat, takže jsme od počátku měli pocit, že se propracováváme k finálnímu momentu, který má podle nás smysl. Doufám, že to lidem bude připadat jak překvapivé, tak nevyhnutelné. Nesnáším příběhy, které mají jeden ústřední bod, v poslední minutě dojde k obratu o 180 stupňů a vy si říkáte, 'Co jsem celou dobu sledoval?' Znáte to, romány Agathy Christie, kde je vrahem někdo, kdo se zrovna objevil a vy si říkáte, 'Ale no tak, proč jsem to celé četl?"

Zdá se tak, že tvůrci WandaVision chtějí nabídnout finále, které sice překvapí, ale když se člověk zpětně ohlédne za předchozími díly, tak to bude dávat smysl. 

Matt ale dodal, že WandaVision nebude koncem příběhu Wandy/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), jak už víme, bude pokračovat v Doctor Strange in the Multiverse of Madness:

"Snažili jsme se dokončit příběh, pokud jde o zápletku týkající se [městečka] Westview v New Jersey a doufáme, že je tu určité ukončení tohoto příběhu, které bude pro fandy uspokojivé a překvapivé. Ale Wanda bude pokračovat v Doctor Strange in the Multiverse of Madness a je tu spousta jejích příběhů k odvyprávění, takže tohle je pouze jedna část velmi komplikovaného a velmi bohatého života."

Spekuluje se, že by v případě Scarlet Witch mohlo dojít k psychickému zhroucení a mohla by být největší hrozbou ve druhém Doctoru Strangeovi, ale to je zatím jen dohad (byť odpovídá komiksové příloze) a je možné, že filmaři chystají něco jiného. To se dozvíme 24. 3. 2022.

Zdroj: TVline, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat