Secret Invasion: Možná bylo odhaleno, kdo bude záporákem marvelovské série na motivy kultovního komiksu

 

Kdo by to mohl být?

Původně se sice spekulovalo o tom, že by se milovaná komiksová zápletka Secret Invasion, která se točí kolem toho, že se mimozemský národ měňavců Skrullové rozhodl převzít podobu legendárních hrdinů a padouchů a připravit si tak půdu pro invazi na Zemi, měla dočkat filmové adaptace, ale nakonec vyšlo najevo, že vznikne seriál pro streamovací službu Disney+.

To ale rozhodně není zklamání, pokud jste viděli WandaVision, tak víte, že marvelovské seriály mají "filmový feeling" a rozhodně nepůsobí jako "chudí příbuzní" filmových bratříčků. 

Dorrek VII (zdroj: Marvel Comics)

O seriálu toho zatím příliš nevíme (kromě toho, že se vrátí Samuel L. Jackson jako Nick Fury a Ben Mendelsohn jako Talos), ale teď se objevily zprávy, kdo by mohl být padouchem. 

Marvel hledá herečku ve věku 40 až 50 let, jejíž postava bude mít mnoho scén s Furym, dále pak mladší herečku pro důležitou vedlejší postavu, ale nejvíce zaujala informace, že pro roli hlavního padoucha shánějí tvůrci herce ve věku 50 až 60 let.

A mnozí se domnívají, že by si měl zahrát Dorreka VII, což je vládce Skrullů, který se na trůn dostal, když (násilně) odstranil svého předchůdce. Dorrek VII je v komiksech nepřítelem Fantastické čtyřky a ten, kdo začal mapovat možnost invaze na Zemi. 

Marvel samozřejmě to, že jde o Dorreka nepotvrdil, ale dávalo by to smysl, jde o důležitou součástí Secret Invasion.

Zdroj: The Illuminerdi, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat