Ant-Man and the Wasp: Quantumania - Z filmu byl propuštěn jeden z herců kvůli obviněním ze sexuálního obtěžování


 Proti němu a jeho ženě je vzneseno několik obvinění. 

V předchozích dvou dílech marvelovské filmové série Ant-Man byla k vidění také postava jménem Dave, kterou ztvárnil rapper/herec T.I. a počítalo se s tím, že se vrátí i ve trojce nazvané Ant-Man and the Wasp: Quantumania, ovšem podle některých zdrojů tomu tak nebude a herec by propuštěn kvůli tomu, že on a jeho žena čelí vážným obviněním. 

T.I. jako Dave (zdroj: Marvel Studios)

Podle dostupných informací herce a jeho manželku obvinilo jedenáct lidí například ze sexuálního obtěžování, únosu nebo zastrašování. 

Dvojice ale všechna obvinění odmítá a vydala následující prohlášení:

"Clifford (T.I.) a Tameka Harris (Tiny) striktně odmítají neopodstatněná a nepodložená obvinění. Jsme si jistí tím, že pokud budou všechna tato tvrzení detailně a férově prošetřena nebudou vznesena žádná obvinění."

O tom ale rozhodnou policejní složky, nicméně společnosti Disney a Marvel asi nehodlají čekat a s ohledem na případný negativní dopad na film se rozhodly s hercem dál nespolupracovat. Žádná z firem zatím nepotvrdila, že vznesená obvinění jsou důvodem pro to, že musel T.I. odejít, ale zní to jako logická domněnka.

Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat