Spider-Man: No Way Home - Žádní předchozí Spider-Mani? Tak proč je na place jejich dublér? A intenzivní trénink na roli "marvelovského Batmana"


 Komiksové střípky.

Protože ve filmu Spider-Man: No Way Home zřejmě sehraje velkou roli Multivesmír, mluvilo se o tom, že v očekávané komiksovce uvidíme i postavy ze dvou předchozích filmových sérií Spider-Man a to včetně obou Peterů Parků v podání Tobeyho Maguire a Andrewa Garfielda

Jenže aktuální představitel Spider-Mana Tom Holland prohlásil, že o tom nic neví a že by před ním těžko něco takového utajili. 

Ovšem, teď se objevila informace, která v tom způsobí ještě větší zmatek. Kaskadér William Spencer, který "zaskakoval" za Adrewa ve filmech Amazing Spider-Man, se objevil na place natáčení Spider-Man: No Way Home. Spencer zveřejnil na Instagramu post, kde stál po boku dubléra Toma Hollanda Grega Townleya

Je možné namítnout, že Spencer pracuje na filmu s tím, že zaskakuje za někoho jiného, ne za Andrewa, ale kaskadér rychle svůj post smazal a to by mohlo něco naznačit. Je tak možné, že Tom Holland mlží a nebude jediným Spider-Manem v komiksovce, která bude mít premiéru 16. 12. 2021.

Kdy bude mít premiéru marvelovský seriál Moon Knight zatím nevíme, ale co víme, že se hlavní role Marca Spectora/Moon Knighta, který je někdy označován jako "marvelovský Batman, ujme Oscar Isaac a právě ten je k vidění na tréninkovém videu, kde se na roli připravuje. A nepáře se s tím. 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat