Godzilla vs Kong: První reakce slibují pořádnou akční jízdu, která vám spraví chuť po předchozím filmu


 Zřejmě se tentokrát pobavíme. 

Předchozí dva filmy Godzilla nebyly podle některých to pravé ořechové. Ten první s akcí překvapivě šetřil a hrál spíše na dramatickou notu, ten druhý naopak nabídl akce hromadu, ale v ostatních ohledech to často nebyla žádná sláva. 

Ale zdá se, že Godzilla vs Kong by mohla napravit sérii reputaci, protože se objevily první reakce novinářů a zatím to vypadá nadějně. 

Pokud jde o to, co vás asi zajímá nejvíc, tak akce je epická, strhující a zábavná. Střety monster jsou zvládnuty skvěle a dívat se na ně je prostě radost a potěšení pro vaše oči. 

Zkrátka ale nepřijdou ani vaše uši, protože hudba se prý také povedla, soundtrack je zvládnutý dobře a skvěle dobarvuje to, co se děje na obrazovce.

Stylem se prý vracíme do osmdesátých let. Ne, pokud jde o kvalitu speciálních efektů, ale atmosférou a pojetím akčních scén a je to míněno v dobrém slova smyslu. 

Trošku problematické je zakomponování lidských postav, které opět hrají spíše druhé housle a tvůrci prý někdy nevědí, jak je "zapojit" do dění, ale situaci pomáhá to, že jsou dobře obsazeny a zahrány. 

Děj jako takový není špatný. Není to žádný velký zázrak, ale nejde ani o něco, co by bylo (ve špatném slova smyslu) úsměvné. 

Zatím to tedy vypadá nadějně a pokud toužíte hlavně po bombastickém filmu plném soubojů monster, budete spokojeni. Premiéra je naplánována 29. 3. 2021, kdy se film objeví jak v (amerických) kinech, tak na streamovací službě HBO Max. 

Zdroj: Twitter, Warner Bros./HBO Max (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat