Miláček diváků Keanu Reeves míří do filmu na motivy brutálního komiksu

 


To vypadá lákavě.

Marvel se snaží získat Keanu Reevese už poměrně dlouho, měl si zahrát Yon-Rogga v Captain Marvel (2019), ale kvůli jeho závazkům u série John Wick k tomu nedošlo. Později se spekulovalo o tom, že by se mohl Keanu objevit v Eternals (premiéra 4. 11. 2021), ale ani to nebylo potvrzeno, nicméně to prý Marvel nevzdává.

Není ale jasné, do kterého projektu by ho Marvel chtěl. Jisté je ale to, že se Keanu v komiksovém filmu objeví, ovšem ne v marvelovském, ale od vydavatelství BOOM! Studios. 

Půjde o film na motivy komiksu BRZRKR, který začal vycházet na začátku března. A pozor vznikne nejen film, ale také anime série a v obou případech se hlavní role ujme Keanu Reeves. Což nakonec není překvapením s ohledem na to, že Keanu je jedním z autorů komiksu. 

Práva na adaptaci komiksu získal Netflix, který chystá hraný film inspirovaný dvanáctidílným komiksem a anime sérii, která příběh komiksu rozšíří. 

Film je v počátečních fázích vývoje, takže se ví jen to, že se hlavní role postavy známé jako B ujme Keanu Reeves. B je nesmrtelný osmdesát tisíc let starý válečník, který je polobohem. Jeho prokletím je, že je přitahován násilím. Toho využije, když si ho najme americká vláda, která mu přiděluje úkoly tak brutální a nebezpečné, že by je nezvládl nikdo jiný. Jako odměna je mu slíbeno to, že mu bude prozrazena skutečnost o jeho původu a také to, jak zemřít...

Jak bylo řečeno, přípravy filmu jsou na počátku a s ohledem na to, že má Keanu v diáři velké množství projektů ho neuvidíme asi v úplně blízké budoucnosti, nicméně na něco takového se vyplatí počkat. Zní to rozhodně velmi lákavě.

Zdroj: NX, Lionsgate (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat