Falcon & Winter Soldier je největším úspěchem Disney+ a Hawkeye ještě ani neměl premiéru a už byl schváleni spin-off s hluchou superhrdinkou

 Vyšlo to.

Zdá se, že s každým novým seriálem, který uvede, slaví streamovací služba Disney+ větší a větší úspěch. Nejdříve to byl The Mandalorian, který rozhodně zabodoval, následně první původní marvelovská série WandaVision, která také lámala rekordy, ale minulý pátek odstartoval odsunutý Falcon & Winter Soldier a překvapení, překvapení, stala se z něj nejúspěšnější premiéra na Disney+.

Jak už je zvykem, nebyla zveřejněna konkrétní čísla, nicméně se ví, že po prvním víkendu se z Falcon & Winter Soldier vyklubala nejsledovanější seriálová premiéra na Disney+ a zaslouženě, první epizoda byla na jedné straně marvelovsky epická, na té druhé sympaticky civilní a odhalila nám jiné stránky dvou populárních postav. 

Další díl bude mít premiéru 26. 2. 2021, celkově bude mít první řada šest dílů. 

Disney+ samozřejmě chystá mnohem víc marvelovských sérií a jednou z nich bude i Hawkeye, který by měl mít premiéru zřejmě ve druhé polovině letošního roku a Disney očividně počítá s tím, že půjde také o úspěch, protože vyšlo najevo, že se už nyní plánuje spin-off k seriálu. 

Jeho hlavního hrdinkou by měla být postava jménem Maya Lopez alias Echo, neslyšící superhrdinka, která patří k domorodým obyvatelům. Maya bude představena právě v seriálu Hawkeye s tím, že by pak měla dostat vlastní projekt. 

Echo nejdříve působila jako protivnice Daredevila, ale později se z ní v komiksu stal nový Ronin. Echo je výtečná bojovnice, která má fotografické reflexy. 

Ztvární ji herečka Alaqua Cox a zatím se ví, že její seriál napíší Etan Cohen a Emily Cohen, další větší detaily nejsou známy.

Zdroj: CBM, Variety, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat