V seriálu Loki se zřejmě dočkáme i ženského Lokiho a kdo napíše film o mocné DC kouzelnici Zatanně

 

Komiksové střípky.

Jedním z původních marvelovských seriálů, které nabídne streamovací služba Disney+, bude i Loki. A už delší dobu se proslýchá, že neuvidíme jen jednoho Lokiho v podání Toma Hiddlestona, ale například bychom se mohli dočkat i Lady Loki, která v komiksech také hraje výraznou roli. 

To zatím oficiálně nebylo potvrzeno, ale spoluautor hudby k seriálu Taz Taylor (vypomůže Natalie Holt) na sociálních sítích zveřejnil video, které naznačuje, že bychom se měli v seriálu dočkat písně nazvané Lady Loki, což by mohlo něco naznačit. 

Ostatně, víme, že se v seriálu objeví herečka Sophia Di Martino a právě v jejím případě se spekuluje, že by mohla být Lady Loki. 

Premiéra série je naplánována na 11. 6. 2021.

Když už jsme u těch mocných komiksových kouzelnic, tak jednou z nejznámějších, pokud jde o universum DC, je bezesporu Zatanna. Právě ta dostane vlastní film a zatím o něm nic moc nevíme, ale teď vyšlo najevo, že se o scénář postará Emerald Fennell, což je zvučné jméno. Emerald se pyšní nominacemi na Oscara (za režii a původní scénář) za film Nadějná mladá žena (2020).

Zdroj: Murphy's Multiverse, Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat