Představitel Cyborga dál útočí na šéfa DC, Warner Bros. mu vzkázalo, aby s tím už přestal


 Komiksové střípky.

Ray Fisher, to je jméno, o kterém je teď slyšet hodně často, protože představitel Cyborga před několika měsíci začal na sociálních sítích obviňovat režiséra Josse Whedona z toho, že jeho chování na natáčení Justice League (2017) bylo vysoce nepatřičné, ale herec neskončil u toho a také tvrdí to, že vysoce postavení pracovníci společností Warner Bros. a DC Films to věděli a nečinně tomu přihlíželi. 

Toto obvinění se týká i prezidenta DC Films Waltera Hamady, kterému byla mimochodem nedávno prodloužena smlouva. 

Fisher se ale nehodlá vzdát a na Twitteru napsal:

"Pamatujete si všichni Waltera Hamadu a Warner Bros. Pictures, jak se snažili zničit důvěryhodnost muže tmavé barvy pleti a veřejně zpochybnit velmi závažné vyšetřování s použitím lží v médiích? 

Ale hej, natočíme černého Supermana."

Herec naráží na dvě věci, Warner Bros. spustilo vyšetřování toho, co se dělo na place Justice League a to s pomocí nezávislých vyšetřovatelů a podle Fishera nebylo objektivní a nedávno se objevila zpráva, že Warner Bros. chce natočit nového Supermana, ovšem tentokrát s hrdinou tmavé barvy pleti a jak se zdá, tak Fisher to považuje za snahu firmy vylepšit si pověst. 

SOUVISEJÍCÍ: WARNER BROS. CHYSTÁ NOVÝ FILM SE SUPERMANEM. TENTOKRÁT BUDE TMAVÉ BARVY PLETI

Ovšem, to společnost WarnerMedia (mateřská firma Warner Bros.) vydala v reakci na hercova slova následující prohlášení:

"Opět a znovu bylo vydáno mylné prohlášení o našem vedení a naší společnosti, které se týká nedávného vyšetřování Justice League. Jak už jsme uvedli, proběhlo rozsáhlé vyšetřování, které provedla třetí strana. Naše vedení, včetně Waltera Hamady, plně spolupracovali a nebyly objeveny žádné případy toho, že by nějakým způsobem zasahovali [do vyšetřování] a Warner Bros. nelhalo médiím. Nastala doba přestat tvrdit opak a začít být produktivní."

Kromě toho se ozvala také bývalá federální soudkyně a členka nezávislého vyšetřovacího týmu Katherine B. Forrest:

"Jsem zklamaná z pokračujících veřejných vyjádření, která naznačují, že Walter Hamada jakýmkoliv způsobem zasahoval do vyšetřování Justice League. Nedělal to. Intenzivně jsem ho vyslýchala a to několikrát a speciálně se zaměřila na jeho velmi omezený kontakt s panem Fisherem. Zjistila jsem, že pan Hamada je důvěryhodný a otevřený. Došla jsem k závěru, že vyšetřování nezdržoval, ani do něj nezasahoval. Naopak, informace, které poskytl, byly užitečné a pomohly s vyšetřováním."

Jak se ale dalo čekat, tak Fisher nejen, že nepřestal, ale ještě šlápl na plyn a na Twitteru napsal:

"Jak říkám od počátku:

Walter Hamada SE POKOUŠEL zasahovat do vyšetřování JL.

Nepodařilo se mu to, protože jsem mu to nedovolil.

Tvrzení vyšetřovatele, že nedošlo k žádnému ovlivňování je záměrně zavádějící a zoufalé."

Těžko říct, jak tento spor dopadne, ale jedna věc je obvinit režiséra z nevhodného chování a jiná obvinit nezávislé vyšetřovatele, že záměrně lžou. Uvidíme, jak se bude situace dál vyvíjet.

Zdroj: CBM, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat