Aquaman 2: Ne, Amber Heard nebyla z filmu vyhozena


Přání fandů Johnnyho Deppa nebylo vyslyšeno. 

Manželství a následný rozvod herců Amber Heard a Johnnyho Deppa nebyl hezký. Amber obvinila Johnnyho z násilí, Johnny obvinil Amber z toho, že její obvinění mu poškodilo kariéru, padlo několik žalob, objevily se informace, že Amber se také dopouštěla násilí... celá situace je poměrně zamotaná. 

Nedávno ale došlo k určitému posunu, když Depp prohrál soudní spor s novinami The Sun, které ho označily za "toho, co bije manželku". Následně společnost Warner Bros. požádala Deppa, aby se vzdal role v dalších filmech Fantastická zvířata, protože samozřejmě nestála o negativní publicitu. 

Ovšem, fandové Deppa začali volat po tom, aby Warner Bros. udělalo to samé v případě Heard a požádalo ji, aby se vzdala role ve druhém Aqumanovi (premiéra 15. 12. 2022). Dokonce vznikla petice, které toto žádá a nedávno srdce odpůrců zřejmě Amber zaplesalo, protože se objevily zvěsti, že bude opravdu její role přeobsazena. 

Jak se ale zdá, byly to mylné informace, protože je redaktor serveru THR Ryan Parker označil za mylné, dál se počítá s tím, že si Amber ve druhém Aquamanovi zahraje. 

Situace se ale ještě může změnit, petice, která žádá odchod herečky z očekávané komiksovky už sesbírala nějaké 2 miliony hlasů a to je vcelku vysoké číslo. Uvidíme, jak Warner Bros. zareaguje, pokud tedy vůbec.

Zdroj: Twitter, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat