Je to skvělý film, brání Avengers: Age of Ultron diváci po zhlédnutí nové epizody WandaVision. A poslední díl bude nejdelší


 Druzí Avengers trendují na internetu.

Avengers: Age of Ultron (2015) nebyli špatným filmem, ale našlo se dost lidí, kteří na něm nenechali nit suchou. Ovšem, nyní se zvedla vlna podpory téhle epické komiksovky. Proč zrovna teď? Samozřejmě je to kvůli seriálu WandaVision

Aktuální osmá epizoda nazvaná Previously On si připravila pro diváky emocionální nálož, která byla spojena právě s událostmi v Age of Ultron a díky WandaVision tak mnozí začali nahlížet na druhé Avengers z úplně jiného úhlu. Na sociálních sítích se tak objevuje hromada příspěvků, které dávají vědět, že Avengers: Age of Ultron jsou skvělou podívanou a dokonce zaznívají názory, že jde o jeden z nejdůležitějších filmů Marvelovského filmového universa.

Mimochodem, do konce WandaVision zbývá už jen jedna epizoda (a další řada není aktuálně v plánu), to je špatná zpráva, ale tou dobou je to, že závěrečný díl, který bude mít premiéru 5. 3. 2021 na streamovací službě Disney+ bude nejdelší.

Bude mít pěkných 50 minut (otázkou je, kolik času si ukousnou závěrečné titulky), což je slušné množství času na to, aby tvůrci uspokojivě uzavřeli příběh. Zatím se jim dařilo nabídnout skvělou podívanou, tak snad i tečka za celým seriálem bude povedená. 

Zdroj: Reddit, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat