Nový Superman bude, jenže bez Cavilla, ale s hlavním hrdinou tmavé pleti a od režiséra Star Wars


 Henry Cavill se zřejmě nevrátí.

V minulosti se objevily zprávy, že Warner Bros. plánuje návrat Henryho Cavilla jako Supermana ve filmech dalších postav, aby se tak připravila půda pro dlouho očekávané pokračování Muže z oceli (2013)

Zdá se ale, že Warner Bros. změnilo názor, protože aktuálně vyšlo najevo, že je v přípravách reboot Muže z oceli. 

Produkci dostane na starost J.J. Abrams (Star Wars: Vzestup Skywalkera) a o scénář se postará Ta-Nehisi Coates, autor komiksů Black Panther. 

Kromě toho se počítá s tím, že se do hlavní role nevrátí Henry Cavill, ale bude obsazen nový herec a předpokládá se, že bude tmavé pleti. Což nakonec není takovým překvapením, protože se už v minulosti mluvilo o tom, že by se novým Supermanem mohl stát Michael B. Jordan, ale nakonec to potvrzeno nebylo. 

Nebylo řečeno, jestli nový představitel ztvární Clarka Kenta, ale pravděpodobnější se zdá, že se dočkáme nového Supermana. V komiksech existuje několik Supermanů tmavé pleti, například Calvin Ellis.

J.J. Abrams k novému filmu dodal:

"Je tu nový, silný a dojemný příběh Supermana, který ještě nebyl odvyprávěn. Nemůžeme být více nadšení ze spolupráce s panem Coatesem, který nám pomůže přivést tento příběh na stříbrné plátno a jsme nesmírně vděční Warner Bros. za tuhle příležitost."

Coates pak poznamenal:

"Být pozván do DC Extentended Universe [společnostmi] Warner Bros., DC Films a Bad Robot je ctí. Těším se, že přidám něco smysluplného k odkazu nejikoničtějšího amerického legendárního hrdiny."

Dá se tušit, že se ozvou hlasy, které nebudou spokojeny s tím, že nový Superman bude odlišné barvy pleti, než ten, kterého diváci znají, ale Clark Kent už měl několik šancí, možná opravdu uzrála doba na to, zkusit něco jiného. 

Datum začátku natáčení, ani premiéry zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: DeadlineTHR, DC Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat