Justice League: Snyderův sestřih byl vždy zamýšlen jako Cyborgův film a režisér poděkoval fandům za podporu


 Premiéra se odehrála před pár dny. 

Zabralo to pár let, ale nakonec se fandové dočkali sestřihu Justice League od Zacka Snydera. A ne, není to bezchybný komiksový film, ale většina recenzentů a "běžných" diváků se shodne na tom, že od verze pro kina z roku 2017 došlo k posunu k lepšímu. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE SNYDEROVY JUSTICE LEAGUE

Hodně chvály míří na Cyborga v podání Ray Fishera. Ten ve Snyderově verzi dostal více prostoru a to je považováno za pozitivní krok s ohledem na zajímavou zápletku a to, jak ho Fisher ztvárnil. A podle Zacka Snydera bylo vždy v plánu, že jeho Justice League bude "Cyborgovým filmem":

"Když jsme už na počátku s Chrisem Terriem (scenárista, pozn. redakce) mluvili o tom, o čem by Justice League měla být, tak to vždy byl v mnoha ohledech Cyborgův film, protože jsme měli pocit, že jde o nesmírně důležitou DC postavu. Věděli jsme, že máme Raye, takže jsme věděli, že máme solidního a skvělého herce, aby realizoval tyhle velké ambiciózní představy, které by měl Cyborg naplnit. Určitě jsme nebyli překvapeni tím, jak neuvěřitelně skvělý je a jak skvěle tahle postava dopadla."

Podporu má film od fanoušků velkou (v případě recenzentů už to není tak jednoznačné, někteří úplně nadšení nejsou, ale u podobných filmů jde v první řadě o diváky, takže si z toho tvůrci nemusejí dělat příliš velkou hlavu) a právě za to Snyder poděkoval ve videu na sociálních sítích:

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat